Kokonaisuus

Ei oireen vaan Syyn korjaus

Ole oman itsesi luoja

Unohdetaan oireen helpotus ja keskitytään syyn korjaamiseen.

Tavoitteena on löytää ja kaivaa esiin elimistön omat voimavarat edistämään ja vahvistamaan hyvinvointiasi, terveyttäsi ja kehosi toimintaa.

Kehosi osaa sen paremmin kuin meistä kukaan muu.

Kehon puhdistus ja mikrobiomin tasapainottaminen on kuin aikamatka ajassa taaksepäin jolloin elimistö vielä toimi niin kuin sen pitikin tai matka uudelle tasolle jollaista et tiennyt olevan olemassa.

 Ravitsemuksellinen ohjaus tulehduksia vähentävällä ruokavaliolla ja kliinisesti tutkituilla ravintolisillä luo mahdollisuuden, aineenvaihdunnan parantumiselle, sydänterveyden tukemiselle, painonhallinnalle, vastustuskyvyn parantumiselle ja mielialan nousulle.

Koska ihminen on kokonaisuus niin keskitymme siihen. 

Tavoitteet

Tavoitteenamme on omalla toiminnallamme saada meidän puoleen kääntyville ihmisille optimaalinen apu jota he tarvitsevatkin.

Teemme yhteistyötä usean alalla ja alan ulkopuolellakin toimivan yrityksen ja toimijan kanssa jotta voimme ohjata asiakkaan oikealle tielle ellei meidän osaamisalueemme ole riittävä. Tällaisiin palveluihin yhteistyössä toimivat fysioterapeutit, kuntouttajat, hierojat, henkiset valmentajat ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Toivomme että moni nuorikin alkaisi kiinnostumaan omasta terveydestään,elintavoistaan ja elämän asenteistaan riittävän ajoissa.

Meille on matala kynnys soittaa tai muuten kysyä mieltä askarruttavista asioista.