Kokonaisuus

Ei oireen vaan Syyn korjaus

Ole oman itsesi luoja

Unohdetaan oireen helpotus ja keskitytään syyn korjaamiseen.

Tavoitteena on löytää ja kaivaa esiin elimistön omat voimavarat edistämään ja vahvistamaan hyvinvointiasi, terveyttäsi ja kehosi toimintaa.

Kehosi osaa sen paremmin kuin meistä kukaan muu.

Kehon puhdistus ja mikrobiomin tasapainottaminen on kuin aikamatka ajassa taaksepäin jolloin elimistö vielä toimi niin kuin sen pitikin tai matka uudelle tasolle jollaista et tiennyt olevan olemassa.

 Ravitsemuksellinen ohjaus tulehduksia vähentävällä ruokavaliolla ja kliinisesti tutkituilla ravintolisillä luo mahdollisuuden, aineenvaihdunnan parantumiselle, sydänterveyden tukemiselle, painonhallinnalle, vastustuskyvyn parantumiselle ja mielialan nousulle.

Koska ihminen on kokonaisuus niin keskitymme siihen. 

Tavoitteet

Tavoitteena on omalla toiminnalla saada puoleeni kääntyville ihmisille optimaalinen apu jota he tarvitsevatkin.

Teen yhteistyötä usean alalla ja alan ulkopuolellakin toimivan yrityksen ja toimijan kanssa jotta voin ohjata asiakkaan oikealle tielle ellei oma osaamisalue ole riittävä. Tällaisiin palveluihin yhteistyössä toimivat fysioterapeutit, kuntouttajat, hierojat, henkiset valmentajat ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Toivon että moni nuorikin alkaisi kiinnostumaan omasta terveydestään,elintavoistaan ja elämän asenteistaan riittävän ajoissa.

Minulle on matala kynnys soittaa tai muuten kysyä mieltä askarruttavista asioista.