Hoidot

Hoidot

Käytetyt energiahoitotekniikat vaikuttavat valtaosin ihmisen autonomisen hermoston kautta, mutta vaikuttavat myös solutasolla. Koska autonominen hermosto ohjaa lähes kaikkia kehon toimintoja, ovat hoitovaikutukset kokonaisvaltaisia. Hoitotekniikat valitaan hoidettavan ongelma mukaisesti.

1. "energeettinen jäsenkorjaus"

Riippumatta vaivasta teen energeettisen jäsenkorjauksen yleensä aina, sillä on erittäin tärkeää, että kehossa ei ole syvien lihasten jännityksiä ja että selkäranka on suora. Vinossa oleva selkäranka voi aiheuttaa nikamien väliin hermopuristuksia, ja siitä voi aiheutua monia oireita. 

Tässä vaiheessa käydään läpi koko keho ja mahdolliset asentovirheet, kuten erimittaiset jalat, lantion ja lonkan virheasennot, kallon luut sekä selkäranka. Asentovirheet mitataan ja korjataan.

2. Jäsenkorjauksen jälkeen tehdään yleensä 1-4 muuta tekniikkaa riippuen asiakkaan vaivasta.

Jos asiakas on tullut hoitoon esimerkiksi masennuksen takia, voidaan tässä kohtaa purkaa hermostosta sinne traumojen kautta kertynyttä emotionaalista stressiä. Emotionaalisen stressin purkaminen voidaan tehdä useilla eri tekniikoilla riippuen siitä, tietääkö asiakas ne traumaattiset tapahtumat, jotka ovat oireen syynä. Stressin purku voidaan tehdä siis käyttäen tietoista mieltä tai se voidaan tehdä pelkästään kehon/alitajunnan kautta.

3. Kivunhoito

Tämä vaihe on viimeisenä, koska yleensä jo asentovirheiden korjaaminen poistaa kivut, eikä tätä vaihetta siksi tarvitse aina tehdä. Mikäli asiakas kuitenkin tuntee vielä kipua tai hän tuntee että hartiat ovat vielä jäykät, tehdään tämä vaihe. Tässä vaiheessa yli 90 %:lla asiakkaista loputkin kivut poistuvat.