Kaikki maailman puhtaimmat doterra öljyt saat tilattua www.doterraoils.fi sivulta. Sivulla on myös ohjeet öljyjen käytöstä ja kaikki tuotteet liitetiedostoina. Biokratekselle soittamalla saat lisätietoa ja opastusta öljyjen valintaan ja käyttöön.

www.doterraoils.fi


Täällä voit tutustua eteeristen öljyjen maailmaan ja siihen, miten ne auttavat terveyden ja hyvinvoinnin alueella. Jo ammoisista ajoista ihmiskunta on käyttänyt näitä luonnon antimia erilaisten vaivojen hoitoon ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Moderni yhteiskunta unohti nämä hoitomuodot lyhyeksi aikaa, mutta nyt mielenkiinto eteerisiä öljyjä kohtaan on räjähtänyt eri puolilla maailmaa - myös länsimaissa.
Tiede on viime vuosina herännyt tutkimaan kasvikunnasta saatavien öljyjen vaikutusta ihmiskehoon. On havaittu, että eteeriset öljyt vaikuttavat todella monenlaisiin vaivoihin, jopa yksittäisellä öljyllä saattaa olla hoitovaikutus hyvin erilaisiin sairauksiin. Tämä johtuu siitä, että jokainen eteerinen öljy koostuu monista eri ainesosista, toisin kuin synteettiset lääkkeet.
www.doterraoils.fi-sivuilla löydät tietoa eri öljyistä. doTERRA-öljyihin käytettävät kasvit kasvavat alkuperäisessä ilmastossa ja maaperässä eri puolilla maailmaa. Tämä on hyvin tärkeää, jotta niistä saatavat öljytuotteet ovat juuri oikeanlaatuisia ja puhtaita, eli sopivia terapeuttiseen käyttöön. Terapeuttisen tason öljyt ovat paljon enemmän kuin vain hajusteita. Itse asiassa nämä "tuoksut" voivat olla avuksi hajuallergioista kärsiville!