Borrelioosi

Jos sinulla tai läheiselläsi on tämä kavala tauti, niin ehkä voin auttaa. Ainakin voimme keskustella aiheesta ja voin kertoa kuinka itse olen kuntoutunut. Ole vaan rohkeasti yhteydessä.

Alla linkki Akuuttiohjelmaan.


https://areena.yle.fi/1-50640931

https://www.is.fi/terveys/art-2000006117147.html
Tästähän toiminta alkoi

Miksi ihmeessä olen ruvennut tällaiseen puuhaan ??? Mitähän se puuha pitää sisällään? Mitä oli ennen tätä?...

Vaahtosammuttimen kokoisesta lähtien olen ollut aktiivinen liikkuja eri lajeissa ja metsissä samoilija sekä järvellä seilaaja.

Armeijan leivissä töissä meni 20 vuotta ennenkuin tapahtui jotain joka pysäytti elämän. Itsestään selvyydestä tulikin jotain muuta. En jaksanutkaan enää fyysistä rasitusta, en voinutkaan kantaa reppua, en pystynytkään kävelemään suoraan, suihku muuttui jääpuikko sateeksi, kosketus muuttui iskuksi ja paljon muuta....

Pitkä tie joka piti käydä läpi lääkäreitä kuunnellen, kyseenalaistaen ja oppien uutta, saaden kyseenalaisia diagnooseja ja jälkeenpäin havaittuna myös vääriä lääkityksiä. Personal trainerin ja fysioterapeutin kanssa kävelemään ja istumaan opettelua. Ruokavalion kokeilua ja etsintää. Vaihtoehtoisia keinoja etsien ja kokeillen.

Kokonaisuuden ymmärtämistä, suoliston mikrobiomin merkitystä hyvinvoinnissa, stressin vaikutusta kehoomme, ravinnon imeytymistä, aineenvaihduntaa, vitamiinien merkitystä, henkistä jaksamista, positiivisen ajattelun voimaa, sosiaallisen elämän merkityksen, ympäristön vaikutuksen, ihmisenä kasvamisen...

Ymmärrys siitä että kuka on elämäsi tärkein ihminen, huolehdi siitä, pidä sitä hyvänä, ole terveesti itsekäs.

Sukella niin syvälle menneeseen, pimeimpään ja heikoimpaan oman itsesi kolkkaan ja kasva pikkuhiljaa uuteen minään niin että menneisyys ei määritä sinua ja suuntaasi vaan mielesi on avoin ja halukas oppimaan uutta ja kehittymään.

VISIONI

Omat tavoitteeni

Omalla toiminnallani haluan jakaa sitä kokemusta ja tietoa, joka minulle on kertynyt oman itseni kuntouttamisen ja satojen asiakkaiden hienojen kokemusten kautta. Haluan, että sinun olisi mahdollisuus päästä helpommalla, oppia muiden kokemuksista ja ennenkaikkea oppia pitämään itsestäsi ja terveydestäsi huolta ajoissa. Oppia arvostamaan pieniä tärkeitä asioita ja oppia kuuntelemaan kehoasi vieläkin paremmin.


Minulle suurin palkinto on kun kuulen asiakkaalta kiitoksen hänen saamistaan hyvistä kokemuksista ja uusista mahdollisuuksista joita terveempi elämä on mahdollistanut.