Biokrates palvelut

Biokrates terveyskulma

Terveyskulmalle olet tervetullut juttelemaan hyvinvoinnista ja kaikesta muustakin. Kahvia ja teetä löytyypi aina ja vaikka viherjuomaa.

Biokrates suksihuolto

Suksien kunnostus, luisto- ja pitovoitelut Startin voiteilla.

Biokrates

 rasvarovio

Puhtaasti rasvanpolttoon suunniteltu ja kokeiltu kokonaisuus. Ohjelmassa yhdistyvät ruoka- ja liikuntasuositukset sekä kolmen eri valmistajan tuotteet.

Biokrates Neurosonichoito

Neurosonic vaikuttaa matalataajuusvärähtelyllä autonomisen hermoston kautta stressiin, unihäiriöihin, palautumiseen, aineenvaihdunnan tehostamiseen...

Biokrates elinvoiman elvytys

Tehokas ja kokonaisvaltainen ohjaus joka keskittyy kehosi ydintoimintojen tehostamiseen. Kun haluat onnistua ja kehittää hyvinvointiasi.

Biokrates 

tuki ja liike

Tuki ja liikuntaelimistölle suunnattu ohjaus jossa tuetaan lihasvoimaa, aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja nivelten hyvinvointia.

Biokrates tuotteet

Myyntivalikoimasta löytyvät tuotteet ovat eri valmistajien alansa huippuja ja tehokkaiksi käytännössä koettuja. Vitamiinit, lisäravinteet, öljyt, yrttiteet, ihonhoitotuotteet, joista suurin osa on Suomalaisia.

InBody kehonkoostumusmittaukset

Kehonkoostumusmittauksilla todennetaan elintapojen muutoksilla ja ravinteiden vaikutuksilla saatuja tuloksia. Mittauksista on hyötyä terveyden ylläpidossa ja kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyssä.

Hyvinvoinnin tukena

Ravinto-ohjaus

Hyvinvointi- ja stressikartoitukset